vrijdag 17 oktober 2014

Verdrietig

Alle poppen ten huize Poppe-Mie zijn verdrietig. Mijn grootmoeder is nl overleden. Ze had de respectabele leeftijd van 88 jaar.

Alle poppen zijn bij haar op bezoek geweest in het rusthuis. Ze zijn dan ook allemaal uitgebreid bewonderd en gekeurd en Bomma was van hen allemaal fan. Ze wist dat ik aan een nieuwe pop aan het werken was. Regelmatig zat ik dan ook bij haar te
breien, zodat ze de vorderingen op de voet kon volgen en eventueel raad geven. Ze was zelf van beroep naaister en had in haar leven dan ook heel wat gebreid, gehaakt en genaaid. Door de reuma kon ze dit nu niet meer. Spijtig dat ze de echte geboorte van de nieuwe pop niet meer heeft meegemaakt.

Dit is een foto van haar met Rakker.


Ook Neeltje de giraffe is er het hart van in. Ze woonde bij haar in het rusthuis en hield haar alle dagen gezelschap. Neeltje komt nu terug thuis wonen. Lola en Pipi hebben hun handen vol om haar te troosten, maar ze doen dat heel goed.


7 opmerkingen:

 1. Wat een verdrietig bericht. Veel sterkte gewenst.
  Liefs,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach wat verdrietig :(

  Gecondoleerd en veel sterkte!!

  Groetjes Henrike

  eendraadjelos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van iemand afscheid nemen die je zo graag ziet, dat is niet gemakkelijk. Veel sterkte toe gewenst en koester de mooie herinneringen.
  Grtjs
  Daniƫlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, dan hebben jullie wel een heeeeel goede reden om verdrietig te zijn! Iemand moeten afgeven die je heel graag hebt, is altijd moeilijk, ook al zijn ze 100 jaar geworden, maar hou de fijne herinneringen in gedachten aan haar, dat helpt en onthoud ze zo voor altijd in je hart. Veel sterkte.
  Grtjes en knuffel,
  rita.

  BeantwoordenVerwijderen