dinsdag 22 december 2015

Feestdagen + nieuwe pop

Beste lezertjes,


Dank dat jullie nog steeds Peggy's blog blijven volgen! Het is weer enkele weken geleden dat ik hier iets heb gepost, dus hoog tijd om de draad weer op te pikken.

Allereerst wens ik iedereen prettige feestdagen toe. Echt prettig kan ik deze periode voor mezelf niet noemen, maar voor mij persoonlijk zal Peggy er steeds in gedachten bij zijn...

Eindelijk nog eens echt poppen nieuws, want de Peggy-pop waar al enige tijd postuum aan werd geknutseld is zo goed al afgewerkt! Al moet ik haar haar nog een definitieve tooi geven... Je kan haar hieronder bewonderen. Zoals in de vorige blog berichten geschreven, had Peggy de onderdelen zelf volledig gebreid.

O ja... nu nog een passende naam... 
Hopelijk tot gauw!

Bart4 opmerkingen:

 1. Een mooi popje is het geworden! Het lijkt me ook een lief popje. Het haar vind ik zo ook al mooi eigenlijk.
  Ik kan me voorstellen dat deze dagen heel dubbel voor je zullen zijn. Alle goeds gewenst.
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele toffe pop is het geworden! Peggy zal apetrots zijn op je afwerking ervan en echt wel meegenieten ook. Misschien haar naam geven en de pop voor jezelf houden??? Je bekijkt het maar. Hopelijk kan je de dagen toch een beetje op een fijne manier doorbrengen met Peggy in je hoofd en hart.
  We lezen wel hoe het verder gaat met alles.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh,leuk dat 'golfjes'haar!Bedoel je met tooi haartooi? Als je de haren nog zou knippen,begin dan voorzichtig ...niet meteen kort knippen,maar in laagjes zoals een kapper dat doet...je kan er altijd meer afhalen:)!
  Maar zo zijn de haartjes ook al leuk en deze kleur, roze op mijn pc, maakt dat ze een lieve uitstraling krijgt!
  Ik hoop dat je fijne/lieve/zorgzame vrienden en familie om je heen hebt, die samen met jou toch een goede kerst zullen beleven.
  grfrouwien


  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik bedoelde wel degelijk haartooi. Knippen ga ik zeker niet meer doen, eerder iets van staartjes erin verwerken of zo, ik probeer nog wel eea uit. Het mag niets iets extra hebben, vind ik. Alleszinds ben ik al blij met het resultaat, de pop blijft sowieso bij mij en krijgt een mooi plaatsje :)
  Dank voor de fijne reacties, tot gauw!
  groetjes,
  Bart

  BeantwoordenVerwijderen