dinsdag 6 oktober 2015

Peter Pan!

Nog even geen poppen nieuwtjes, maar wel een mooi aandenken aan één van onze passies: musical! Deze postkaart prijkt al sinds december 2012 op ons prikbord... en werd er sindsdien zelfs niet meer afgehaald: PETER PAN! Toevallig zag ik 'm deze week weer hangen, en stroomde de herinnering naar boven...


In al die jaren samen zijn Peggy en ik heel wat musicals gaan kijken, de meeste in de Londense West End, maar uiteraard vonden we nationaal ook wel onze gading, met onder meer de studio 100 musical '14-18' vorig jaar en 'Oliver Twist' enkele jaren eerder. Ik was 'm al bijna vergeten, maar bij 'Peter Pan' zijn we ook nog geraakt!

Het was mijn kerstcadeau voor Peggy in 2012. De musical 'Peter Pan' werd in die periode opgevoerd in Vorst Nationaal. Peggy was gek van het verhaal, en ik ook wel. We zouden dus maar al te graag naar dit spektakel gaan kijken! Ik beloofde haar twee kaartjes te kopen, maar liet als smoes blijken dat alles al uitverkocht was.... In werkelijkheid kon ik nog wel twee tickets bemachtigen, en zodoende was haar cadeautje toch nog een verrassing.

Ik maakte een postkaart met een beeltenis van Peter Pan erop.... en bovenaan de tekst 'Goed voor twee toegangstickets voor de musical... Peter Pan!' 29 december (2012)...Uiteraard was Peggy dolblij met dit cadeau! Deze zelfgemaakte postkaart plakte ze trots op ons prikbord, en ze mocht er nadien zelfs niet meer af daar ze afbeelding zo mooi vond, en ook wel omdat ze zo gek was van het verhaal.

De musical op zich was een groot succes, een ware acrobatie act met Peter Pan die als het ware door de lucht vloog. We moesten met de auto richting Brussel, een beetje onbekend terrein voor ons. We planden daar het openbaar vervoer te nemen, de tram, tot Vorst Nationaal. We zijn er uiteindelijk geraakt... door het principe 'follow the crowd' toe te passen... we waren immers niet alleen!

Deze postkaart blijft dus een heel mooi aandenken...1 opmerking:

  1. Wat fijn dat je deze kaart nu opnieuw tegenkwam vol leuke herinneringen aan jullie gezamelijke liefde voor musicals. Die leuke dingen moet je blijven vasthouden Bart, zo zou ze het gewild hebben. En geen haast voor de poppen, ik blijf wel elke week nog naar de blog verwijzen. Koester je Peter Pankaart.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen