dinsdag 7 juli 2015

Maya gaat op reis !

Dit is nog een poppenblog vanuit het ziekenhuis,  maar morgen mag ik naar huis. Het zal in het begin moeilijk zijn om mij te behelpen.  De zuurstofopname in mijn bloed blijft een heikel punt, maar dat heeft tijd nodig volgens de dokter.  We zullen dus moeten roeien met de riemen die we hebben ...


Toen Pipi Langkous en Maya hoorden dat ik in het ziekenhuis lag, wilden ze met alle geweld op bezoek komen. Bart bracht hen dus mee. Ze waren beiden heel stil en een beetje beduusd, maar dat veranderde toen er een lieve verpleegster binnen kwam en hen beide zag.


De verpleegster kon het reuze vinden met Maya en vroeg of ze geen zin had om op reis te gaan. Dat vond Maya een super leuk idee. Ik vond dat aanvankelijk iets minder. Je ziet je kleine meid niet graag vertrekken ... Na wat aandringen van Maya heb ik dan toch toegezegd. Al had ik er onmiddellijk spijt van toen ik de reisplanning hoorde ...


Maya gaat nl eerst bij de verpleegster wonen en reist dan eind juli voor het eerst met een groot vliegtuig naar het verre Nieuw-Zeeland. Daar woont de kleindochter van de verpleegster en Maya mag bij haar  gaan wonen. Ik ben heel blij voor Maya. Het zal een groot avontuur worden.  Zelf hoop ik nog iets van haar te vernemen.

Na het afscheid is ze dan vertrokken om een klein meisje blij te gaan maken. Veel plezier, Maya, in het verre Nieuw-Zeeland !

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat Maya zo ver gaat reizen! Zij ziet nog eens wat van de wereld. Sterkte, want jij gaat haar vast missen. Wel heel fijn dat je weer naar huis mag! Alle goeds gewenst!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je al snel naar huis mag:) Dat zal wel wennen zijn zonder Maya. Voor haar is het natuurlijk wel heel bijzonder zo'n verre reis. Wat zal het meisje blij zijn met Maya, mijn Julia had je popjes ook al gezien, ja zo'n vriendinnetje wilde ze ook wel. Maar alles op zijn tijd:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nooit leuk als een poppenkind gaat vertrekken, maar ze zal zeker en vast een klein meisje blij maken ginder, dat is een beetje troost. Gelukkig heb je Pipi nog bij je en ben je niet alleen. Misschien kan je overwegen om een nieuw vriendinnetje voor haar te maken? En hopelijk stuurt Maya je af en toe nog eens een kaartje of een brief of een mailtje. We duimen voor je dat het goed gaat morgen!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel sterkte voor jou, fijn dat je naar huis mag.
  En wat leuk dat 1 van jou poppen helemaal in Nieuw-zeeland gaat wonen, je wordt echt wereldberoemd ;) Kan me wel voorstellen dat het even lastig is om afscheid te nemen, maar ze zal het meisje vast heeeeel blij gaan maken.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oef wat dapper van je op haar te laten gaan. Ze gaat het vast naar haar zin krijgen maar toch.
  Fijn dat je naar huis mag. groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen