dinsdag 30 juni 2015

Geen poppendag

Deze week geen poppendag voor mij ...

Vorige week was ik voor enkele dagen aan zee op vakantie.  Op vrijdag ging het plots slechter met me.  Zowel op zaterdag als op zondag was er geen merkbare verbetering,  dus ben ik zondag van de zee rechtstreeks naar de spoed gereden. Het blijkt dat ik een beginnende longontsteking heb en een kleine klaplong. Gelukkig zijn we er op tijd bij.

Ondertussen gaat het al terug beter met me.  Al is het opnemen van zuurstof in mijn bloed nog steeds een probleem,  maar toch ook al een beetje beter dan de voorbije dagen.

Dus momenteel even geen breiwerkjes om te laten zien ...

Ik lees jullie blogs wel,  maar ik zal niet op alles reageren.  Dat wil niet zeggen dat de blogjes minder tof zijn.

Tot binnenkort :-)


4 opmerkingen:

 1. Eerst maar herstellen, daarna komt het breien weer:) Van harte beterschap en veel liefs:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, dat zal wel effe schrikken geweest zijn !!! Gelukkig optijd op spoed en nu weer wat beter. Dit warme weer zal voor u ook niet al te best zijn. Verzorg u maar goed en heel veel beterschap gewenst.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach Peggy, wat jammer voor je, dat je zelfs je vakantie moest onderbreken. Beterschap gewenst!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OH hoe stom nu weer! Je vriend en jij zullen wel erg geschrokken zijn weer, niet fijn om zo je vakantie weer te moeten stopzetten. Eigenlijk had ik al zo'n stil vermoeden omdat er gisteren geen poppenblogje was. Dit vind ik echt erg, hopelijk wordt je snel beter! We duimen voor je! Ik mail je nog wel eens tussendoor.
  Lieve groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen