dinsdag 3 februari 2015

Dinsdag poppendag: Verrassing!

Toen deze voormiddag de deurbel ging, schrok ik toch even ... ik verwachtte niemand. Toen ik dan toch eindelijk (door het gezelschap van mijn ellenlange zuurstof kabel duurt het wat langer) de voordeur kon open doen, was er niemand meer te zien, maar er lag wel een dikke envelop op de dorpel.


Ik verwachtte ook geen dikke envelop, dus de naam van de bestemmeling gecontroleerd en hij was wel degelijk voor mij. De envelop was mooi versierd met allerlei stickertjes. Nu was ik echt wel razend benieuwd ...

Behoedzaam deed ik hem open. Er zaten 2 kaartjes in en een pakje.

Dit was het eerste kaartje.


Het kaartje is prachtig handgemaakt.  De kader is heel fijn op de kaart genaaid en de stempel zeer mooi ingekleurd. Deze tekst stond er op de binnenzijde.


Deze tekst stond er op het andere kaartje.Vol ongeduld, heb ik toen het pakje open gemaakt


en dit lieflijke popje zat er in.


Ongelooflijk mooi!

Hartelijk dank voor deze zeer fijne verrassing! Ze heeft mijn dag helemaal opgevrolijkt!

Een beetje later, kwam ook Pipi Langkous er bij. Ze zag het mooie popje zitten op de kast en was meteen verkocht.


Ze wou er meteen met op de foto.  Ze vond dat het popje enorm hard op haar leek en heeft ze Mini-Pipi gedoopt ...


Opeens zag ik haar lopen met papier en kleurpotloden.


Toen ik haar vroeg wat ze daar juist mee van plan was, vertelde ze dat ze graag een tekening wou maken om die lieve Danjel te bedanken.  Ik vond dat een goed plan,  maar heb haar wel een beetje moeten helpen met de vormen. Dit is het geworden ...


Nogmaals hartelijk dank, Danjel. Mijn dag kan niet meer stuk! Haar blog kan je ook bezoeken op www.danjelspoppenblog.blogspot.beVergeet niet bij de andere poppenmoeders te gaan kijken.  De linken vind je bij Danjel.

4 opmerkingen:

 1. Nou, dat is een leuke verrassing! Een heel lief cadeau!
  Van harte beterschap gewenst en hartelijke groet,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oef, alles is goed aangekomen. Leuk om te lezen dat Pipi zo blij is. En eu... ik sta niet in voor de gevolgen van wat die twee uitsteken hoor ;-).
  Leuke tekening hebben die twee gemaakt (en een beetje met jou hulp hé)
  Veel beterschap nog
  Liefs
  Daniëlle
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aaah wat leuk zo'n lieve verrassing, daar wordt een mens toch blij van!! Een schatje die mini-pipi, zo leuk gemaakt. Veel plezier met je gezellige duo, die gaan je wel wat afleiding bezorgen.

  lieve groet, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n leuke verrassing kan alleen maar Daniëlle bedenken! Wat een schattig lief popje in miniformaat maakte ze voor Pipi, een superleuk duo dat het zeker goed zal kunnen vinden met mekaar! Hou ze toch maar in de gaten want 2 van dat soort in huis gaat vast kattekwaad uithalen :-) Ze maakten wel een mooie tekening dankzij jouw hulp. Nog veel plezier ermee.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen