dinsdag 9 september 2014

Via de Cote d'Emeraude naar Cap Frehel

Vanmorgen met mistig weer vertrokken, maar later is de zon er toch doorgekomen en was het een stralende, warme dag. Een mooie dag om een ritje via de kust te maken. Allerlei dorpjes te passeren en te genieten van de uitzichtjes.


S' middags gestopt voor een lekkere crepe, die deze keer ook heel mooi werd geserveerd.De eindbestemming was Cap Frehel. Een mooie, ruime parking rond een grote vuurtoren. Mooi uitzicht op de zee, de kliffen en een paar rots-eilandjes. Eveneens perfect bereidbaar voor Snorreke.

Van de parking vertrekt er een mooi, breed wandelpad naar een torentje dat helemaal op de punt staat. In de verte zie je het bewuste torentje.


De weg er naar toe is goed bereidbaar voor Snorreke tot als het pad plotseling verandert in grote, platte stenen van juist de breedte van Snorreke. Dat is niet zo erg, maar de diepe putten die er zijn wel. Met wat moeite en vooral zeer veel hulp van mijn schatje, Bart, is het ons toch gelukt om naar het torentje te gaan. Met deze foto's als resultaat:

3 opmerkingen:

 1. Dat snorreke is wel een echt wondermachientje hé. Je bent al op prachtige plaatsen geweest. En wij kunnen zalig meegenieten.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi daar, hé! Al is het voor jullie wel een extra uitdaging met je Snorreke. Wel fijn dat je zo toch van alles kunt gaan zien.
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je Snorreke is toch wel kranig! Hij geraakt toch wel over behoorlijk wat hindernissen, zij het met wat hulp, maar toch. Waar je nu was was het weer mooi, echt de moeite om eens te bezoeken lijkt me en Pipi was ook weer van de partij! En nu kennen we jou en Bart ook ondertussen :-) Je doet het goed en zo kan je toch nog veel zien en van veel genieten samen!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen