zaterdag 13 september 2014

Le Grand Aquarium de Saint-Malo


De majestueuze ingang.


Binnen zijn er grote aquaria met enorm veel vissen. Enkel spijtig dat de vissen niet mooi poseren voor de foto.En een grote kreeft.


Natuurlijk waren er ook heuse piraten. Je kan zien dat Pipi er absoluut geen schrik van had. Ze wou er zelfs dolgraag met op de foto.Ik was blij om eindelijk eens echte, grote waterschildpadden te zien. Dit dier staat al heeeel lang op mijn lijstje, maar was me nog nooit gelukt. Tot vandaag dus ... (Ook deze prachtige dieren poseren niet voor de foto).Tot slot zijn we nog met de Nautilus onder water gedoken.


Le Grand Aquarium is zeker de moeite om te doen, vooral als er kleine kinderen aanwezig zijn. Het is eveneens voor 80% toegankelijk voor rolstoelen. Spijtig is wel dat net de mooiste plekjes dan weer niet toegankelijk zijn.

1 opmerking:

  1. Ja, beestjes zijn nu eenmaal niet altijd cameragezind ondervond jij dus ook. Die waterschildpad kan je nu toch alweer schrappen van je lijstje. Dat pipi geen angst heeft van piraten had ik wel verwacht. Je tochtje met de nautius zal wel de moeite geweest zijn!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen