woensdag 20 augustus 2014

Op bezoek bij de collega’s

Geruime tijd ben ik ziek. Mijn gezondheid laat het me niet  toe om te gaan werken. Toch mis ik mijn collega's.  Het leek me dan ook tof om hen eens te verrassen met een bezoekje.

Rakker stond op de eerste rij toen ik vertelde wat ik van plan was. Hij wou absoluut mee,  want hij wou wel eens kennis maken met al die lieve collega's.

We zijn dan ook s'morgens samen vertrokken met de bus.  Dat op zich was al een heel evenement voor Rakker. Hij had nog nooit een bus gezien,  laat staan meegereden ...


Met de bus reden we naar Antwerpen en naar mijn werk.  Aan de ingang stond wel dit bordje:


Oeps ... maar Rakker is geen gewone hond. Nadat hij beloofd had heel braaf te zijn en ook stilletjes, mijn collega's moesten nl wel verder kunnen werken,  werd er een uitzondering gemaakt en mocht hij alsnog mee naar binnen.

Daar is hij door iedereen uitgebreid geflodderd en heeft hij lekker liggen slapen naast de computer.


Na een uurtje zijn we met de bus terug naar huis vertrokken. Eenmaal thuis heeft Rakker uitgebreid verslag uitgebrach.  Iedereen was razend benieuwd naar zijn avontuur en de collega’s.


Voor mij was het vooral heel fijn om iedereen nog eens te zien en een babbeltje te doen.  Het was een super vermoeiende dag, maar dat had ik er graag voor over.

2 opmerkingen:

 1. Als je lieve collega's hebt, dan heb je dat er wel even voor over om een bezoekje af te leggen. Je hebt er duidelijk van genoten. Rust nu maar goed uit.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt duidelijk een goede verstandhouding met je collega's, dat je ze mist en ze een bezoekje brengt. Rakker zal er wel van genoten hebben, gelukkig was hij braaf en de rest van de familie zal wel stikjaloers zijn na zijn uitgebreid verslag :-) Jij hebt er duidelijk ook deugd van gehad, da's goed! Nu wat rusten.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen