dinsdag 1 april 2014

Lang geleden ...

Blijkbaar is het een tijdje geleden dat ik nog iets nieuws heb geschreven. Ik had me nochtans voorgenomen om regelmatig iets te pennen, wat me in de maand maart niet gelukt is. Een nieuwe maand en een nieuw begin ...

Het feit dat ik niet geschreven heb, wil nog niet zeggen dat ik met niets meer ben bezig geweest. Ik moet nog steeds voldoende rusten en dit is de ideale moment om te breien. Het gevolg is dat ik reeds twee konijntjes heb liggen die klaar zijn, maar enkel nog moeten aan elkaar genaaid worden. Laat dat nu net het probleem zijn ...Met pasen in het vooruitzicht, moet ik daar toch eens dringend werk van gaan maken. Ze hebben allebei eveneens nog kledij nodig.

Verder kwam ik onlangs nog deze twee gehaakte lapjes tegen in een vergeten hoekje. Blijkbaar dus nooit afgewerkt.Voor het gele doekje heb ik een hoofdje gebreid, zodat het een knuffeldoekje is geworden.Met dat geel en oranje moest het gewoon een eendje worden. Tot mijn spijt ben ik vergeten een belletje in het hoofdje te stoppen, maar zo zal het ook wel een baby'tje blij maken. Over het groene doekje moet ik nog eens nadenken. Net als over andere projectjes, want mijn hoofd loopt op dit ogenblik over van de ideetjes.

2 opmerkingen:

  1. Met Pasen in het vooruit zicht, heb je een goede motivatie om je konijntjes af te maken. Ben benieuwd naar het resultaat.
    Grtjs
    Daniƫlle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. van de groene kan je misschien een kikker maken.

    BeantwoordenVerwijderen