zaterdag 10 september 2016

Donorlongen

Vandaag 11-9-2016 is het net één jaar geleden dat twee geschikte donorlongen naar België overvlogen. Iemand op deze wereld had daarvoor het leven gelaten: wie, waar, hoe, .... 'we'll never know'. Dat is en dat blijft voor altijd medisch beroepsgeheim.

Een jaar geleden schreef ik het al neer op deze blog: '9-11', een dag die niet alleen in het teken staat van de verwoestende crash op de 'twin towers', maar voortaan ook op de komst van twee nieuwe longen voor Peggy. Uiteraard kent iedereen het verloop nadien... Toch wil ik deze gebeurtenis ook nooit vergeten.

Onderstaande foto past wel een beetje bij de herdenking van deze gebeurtenis. Ik nam hem meer dan een week geleden, daar ter plekke, en op dat moment streek een regenboog vanuit de hemel neer... Meteen zou je mijn reisbestemming van de voorbije twee weken moeten kennen....   


3 opmerkingen:

 1. Ja, ik denk er ook nog vaak aan, telkens ik in mijn hobbykamer kom en haar foto zie aan de muur sta ik er even bij stil, zo stom dat het fout moest gaan terwijl er zoveel hoop was met de nieuwe donorlongen. Hele mooie foto heb je gemaakt, ga je misschien naar het regenwoud??? Sterkte!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Rita... neen hoor, geen regenwouden voor mij, ik ben net van terug van enkele weken New York! Deze foto is ginds genomen aan de 9/11 memorial, vandaar (dit zijn nu twee reuzachtige fontijnen). Fijn je weer te horen, en uiteraard hou er zelf ook de moed in he. Mercikes en groetjes, Bart

   Verwijderen