dinsdag 9 december 2014

Sinterklaas

Vorige vrijdag wilden ook Pipi Langkous en Lola graag hun schoentje zetten.


Vooral Pipi had heel hard haar best gedaan. Ze had speciaal een brief voor de Sint geschreven. Ze deed er heel geheimzinnig over en ik mocht die absoluut niet lezen!

Mijn nieuwsgierigheid was natuurlijk wel gewekt en toen de beide dames lagen te slapen, kon ik het toch niet laten om haar briefje te lezen ...


Ik vond hem echt aandoenlijk ...

De volgende morgen waren ze natuurlijk vroeg wakker en reuze benieuwd of de Sint iets had gebracht. Pipi was er helemaal niet gerust in. Ze bleef maar vragen stellen of de Sint echt kon zien of ze braaf was geweest en hoe dat in zijn werk ging.

Eenmaal beneden, vonden ze dit:


Ook de Sint had een briefje geschreven voor Pipi.


Pipi en Lola waren super blij met hun Nintendo en ook met de spelletjes.  Er was ook nog een botje voor Pipa, want Sint vergeet de diertjes niet.

Pipi en Lola hebben de rest van de dag op de Nintendo gespeeld en ik mocht er ook op spelen. Ik ben er zelf dan ook heel blij mee ...


Vergeet niet te gaan kijken bij de andere poppenmoeders. Je kan de linken vinden bij Danjel op www.danjelspoppenblog.blogspot.be

3 opmerkingen:

 1. Veel plezier met de spellen! Fijn dat Sinterklaas zo lief was om zulke mooie cadeaus te brengen.
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ha, die Pipi, dat is een slimme. Een beetje stout zijn oplossen door het cadeau ook voor iemand anders mee delen. Geweldig. Veel speel plezier en euhhh geen ruzie maken hé. ;-)
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, je hart smelt toch als je die brief leest, zoooo liiieeeffff!!!! Net wat de Sint terugschrijft, ze denkt niet alleen aan zichzelf maar ook aan de andere poppen en vooral aan haar poppenmamma die ook mee mag spelen! En nu misschien een beurtrol maken wanneer wie mag spelen :-)
  Grtjes, rita;

  BeantwoordenVerwijderen