zaterdag 22 november 2014

Planckendael

Het was vandaag prachtig weer en waar kan je daar beter van genieten dan tussen de dieren? Daarom hebben we vandaag een uitstapje gedaan naar Planckendael.  Van bij ons uit is dat een half uurtje rijden, dus dat valt goed mee. We hebben ineens een abonnement genomen.  Dan kunnen we in de toekomst er nog makkelijk naar toe.

Eerst hebben we een bezoekje gebracht aan de olifanten. Er zijn twee olifanten zwanger, die moesten we dus zeker gezien hebben.En dan nog langs het nieuwe verblijf van de pingu├»ns.  Die zaten allemaal gezellig te zonnen en te genieten.Aan de andere kant zitten de flamingo's.


Het was echt gezellig en voor herhaling vatbaar.

Tof was ook dat het volledige park voorzien is Snorreke ( mijn elektrische scooter). Nergens heb ik problemen gehad. Alles staat goed aangegeven,  de wegen zijn breed genoeg en ook de ondergrond is ideaal. Een dikke pluim voor de organisatie van Planckendael.

1 opmerking:

  1. Jullie hadden een fijne uitstap dat is duidelijk! Ook leuk om te lezen dat je geen hinder ondervond om met Snorreke overal te geraken, want dikwijls vormt dat een probleem alhoewel het overal wel aan het veranderen is hieromtrent, gelukkig maar. En met je abonnement kan je nog dikwijls gaan kijken.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen