zondag 4 mei 2014

Zeteltjes van de rommelmarktDeze zeteltjes heb ik gevonden op de rommelmarkt. Zijn ze niet geweldig? Vooral het roze roept de associatie met een heuse 'princessentroon' op, bijgevolg was het hier een heel gekibbel onder de meiden toen ik hen de zetels liet zien. Iedereen wou ze wel uittesten. En ook de jongens stonden op de eerste rij. Al was dat dan vooral voor de groene zetel, natuurlijk ... Toch hebben alle jongens de zeteltjes (en ja, ook de roze) eens getest, want ze moesten kunnen advies geven aan de meiden. Na heel wat gepalaver, een heus debat en uiteindelijk een eerlijke stemming is beslist dat Roosje


en Poppe-mie in de zetels mochten zitten.


Voor hen zijn ze de beste maat en beiden hadden nog geen ordentelijke zitplaats. Het is nl niet eenvoudig om voldoende zetels en stoelen voor iedereen te vinden. Zoals het in een echte democratie betaamd, hebben ze allerlei afspraken gemaakt over hoe er in de toekomst gaat bepaald worden wie er wanneer mag inzitten.  Uiteindelijk zijn ze mij komen halen en moest ik alles netjes opschrijven om discussies in de toekomst te voorkomen.  Tja, ze hebben aan alles gedacht ... Ik heb ze rustig laten doen en me kostelijk geamuseerd met het luisteren naar hun debat ... De zeteltjes hebben me maar 1,50 euro gekost, maar hebben me al veel meer teruggegeven aan plezier.

3 opmerkingen:

 1. Ja, dat is mij ook niet vreemd hoor, een zetel debat !!! Is hier tenhuize van Danjelspoppenblog ook al gebeurt. En dan moet je als poppenmoeder soms wel ingrijpen. Gelukkig is het bij jou allemaal goed gekomen.
  Grtjs
  Daniƫlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, met poppen is het altijd wat, die hebben zo hun eigen willetjes! En dat met die zeteltjes, nu zo'n debat hebben we hier ook al gehad :-) Ja, als poppenmoeder moet je soms streng zijn en op tijd de puntjes op de i zetten.
  Misschien kan je dinsdag ook meedoen met de poppendag???
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie stoelen/zetels! Ik kwam via Rita even bij je kijken, het ziet er leuk uit op je blog! Ik zal eens vaker komen kijken!
  Groetjes,
  Akkelien
  debreimeisjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen