woensdag 19 februari 2014

Lily

Hier is ze dan: Lily.Ze is het nieuwe vriendinnetje van Saartje. De meiden kunnen het super goed met elkaar vinden. Hier zitten ze gezellig samen te kletsen.Lily is wel een beetje jaloers op de kledij van Saartje. Ze heeft eveneens gezien dat Floortje en Monkey ook kleding gekregen hebben, dus wil zij dat ook ... Nu heeft ze enkel een t-shirt en een kousenbroek aan, maar dat vind ze maar niks. Ze wil een heus kleedje, zoals een echte fashionista. Ze heeft ondertussen Saartje ook al voor haar karretje gespannen en samen zijn zij de oren van mijn hoofd aan het zagen. Je kan je wel voorstellen wat voor een gekwetter dat is ... Wat beide dames niet weten, is dat ik al een kleedje aan het breien ben. Ze zullen nog even geduld moeten hebben ...

Toen ik gisteren thuis kwam, vond ik een gedeelte van het poppenclubje gezellig op een rijtje. Ze waren aan het kletsen en terwijl naar buiten aan het kijken naar de vogeltjes in de tuin. Van links naar rechts: Monkey, Lily, Saartje en Floortje.


1 opmerking:

  1. Groot gelijk heeft Lily dat ze zaagt voor kleedjes. Als je ziet hoe mooi die andere aangekleed zijn... Nog een beetje geduld en ze is ook zo mooi.
    Grtjs
    Daniƫlle

    BeantwoordenVerwijderen