zondag 26 januari 2014

Mag ik jullie voorstellen aan ... Saartje !

Hier is ze dan: Saartje!Ze is gemaakt naar een eigen ontwerp. Het patroon is nog voor heel wat verbetering vatbaar en ook haar gezicht, kan nog beter. Maar voor een eerste ontwerp, is het nog niet zo slecht. Ze is geinspireerd op de poppen van Arne en Carlos. Het grote verschil is dat zij gebreid is op 2 naalden ipv op 4 naalden. De poppen van A&C zijn vreselijk moeilijk, vind ik. Vandaar dit alternatief. Al moet ik wel toegeven dat ik vreselijk jaloers ben op de echte poppen die ik reeds heb mogen zien op andere blogs. De geinteresseerden moeten maar eens gaan kijken op het blog: www.handwerkplezier.nl

De kleedjes van Saartje kunnen worden uit gedaan. Dus ik kan nog kleedjes bij maken. Hopelijk krijgt ze ook nog zusjes en vriendinnetjes. Zij is er alvast op aan het hopen.

Saartje heeft het vandaag al reuze naar haar zin gehad. Ze heeft al lekker zitten tetteren met Monkey.Geef toe, het ziet er heel gezellig ook :-)

2 opmerkingen:

 1. Hoi Peggy, bedankt voor je leuk berichtje. Ik zie dat je zelf ook van die leuke poppen maakt.
  Ik dacht mij lid bij jou te maken, maar ik zie dat dat niet gaat bij jou. Ben wel g+ volger geworden.
  Nog veel plezier met het maken van je leuke poppen.
  Grtjs
  Daniƫlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Danielle, bedankt voor je toffe reaktie. Het is heel leuk om van iemand reaktie te krijgen :-) Ik ben nog redelijk nieuw in blog-land en kan enkel een berichtje plaatsen met foto's, maar verder gast mijn kennis (nog) niet. Moet je iets speciaals doen om er voor te zorgen dat mensen dit blog kunnen volgen?
   Ik volg jouw blog zeker verder, want je maskt echt prachtige dingen :-)
   Groetjes
   Peggy

   Verwijderen